Tips til den perfekte date

Når man har været sammen længe, og man har vænnet sig til hinandens selskab, kan det godt ske, at toppen af forelskelsen ryger. Her kan det gå to veje. Man kan gå hen og opleve den der inderlige kærlighed, hvor forelskelsen egentlig ikke er så vigtigt længere, og man kan opleve, at det går hen og bliver halvkedeligt.

Hvis det sidstnævnte er tilfældet, er det om at tage problemet i opløbet. Det gør man blandt andet ved at prioritere hinanden ved at have nogle gode aftener sammen. Det kan være svært at planlægge den perfekte aften, men bare rolig vi guider dig.

Planlæg i god tid

Det kan være rigtig fint at gøre impulsive ting, men det kan ikke lade sig gøre at planlægge den perfekte date et par dage inden. Der skal lægges noget omtanke i foretagendet.

Du skal først og fremmest sikre dig, at I begge to har fri hele dagen. En rigtig fed date foregår ikke bare om aftenen, men bliver bygget op gennem morgen, middag og aftenen. Når du planlægger i god tid, kan du også bestille bord på en god restaurant uden at skulle frygte, at der ikke er pladser.

Derudover skal du overveje gaveideer til ham eller hende. Det vil helt sikkert være prikken over i’et, hvis du har en fed gave at krydre dagen med.

Få styr på praktikaliteterne inden

Det der tit sker i et forhold er, at det går hen og bliver meget praktisk. Fra at snakke om drømme, livet og ideer begynder man at snakke om toiletpapir, der skal købes, og hvad man skal have at spise i morgen. Det er selvfølgelig en del af livet, men det er ikke det, det skal handle om på jeres date.

Derfor er det vigtigt, at du får styr på disse ting inden. Det gælder alt, men selvfølgelig er ting, der rent fysisk kan distrahere på dagen det vigtigste. Det kan være, at man ikke har fået tjekket op sine smerter i maven, eller man ikke har været til tandlægen og få orden den der rodbehandling. Alle der har haft tandpine ved, hvor smertefuldt det er, og at det er noget, man skal ordne, inden en vigtig dag.

Stå op i god tid

Hvis I er så heldige allerede at have tid fra morgenstunden af, er det noget du virkelig skal udnytte. Hertil er det en rigtig dårlig idé at stå i sidste øjeblik og allerede stresse fra starten af. Stå i stedet op i god tid før din partner, så du har god tid til at lave morgenmad, gå i bad, finde din barberskraber frem og barbere dig.

Det er 100 procent sikkert, at din partner vil elske dig for at blive vækket med morgenmad på sengen af en helt nyvasket og lækker kæreste. Tag det endelig roligt med morgenmaden. Efter I har spist, kan i med fordel ligge i sengen og snakke, putte og komme hinanden ved. En god start på dagen er halvt i mål.

Tag i teatret

Det er virkelig undervurderet at tage i teatret på en dag og bare i det hele taget. Teatret stimulerer en på en helt anden måde end for eksempel biografen. Det er som om, der efterfølgende er meget mere at snakke om, når man går i teatret.

Derudover er det bare fedt at prøve noget nyt. Efter teatret bør I, fordi I sikkert vil dele meninger og holdninger om stykket, gå på en café og få et glas rødvin eller en øl. Sørg for det er et sted, der har længe åbent, så I rigtigt kan sidde og fordybe jer i samtalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *