Er der ikke plads i teatret? Dette kan du lave i stedet

4 måneder siden |  0 comments  |  Oplevelser

Det er ikke altid, du kan finde en god plads i teatret. Hvis der enten er helt udsolgt eller du ikke føler, at du kan få en god nok plads til, at du gider at tage af sted, så skal du finde frem til noget andet, du kan lave i stedet for. På trods af, at det med garanti er noget, du har et væld af gode muligheder for at gøre, så er det ikke altid helt så nemt, fordi du lige netop har så mange muligheder at vælge mellem. I denne artikel kan du dog finde lidt inspiration til netop dette.

1. Du kan se en god film i stedet for


Hvis din plan var, at gå i teatret, så er det med garanti noget, der handler om, at du kan lide skuespil og at det er noget, du elsker at blive underholdt af. Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så kan du med fordel vælge at tænde for en god film i stedet for. Langt de fleste danskere har i dag både et Smart TV og adgang til enten én eller flere streamingtjenester, hvorfor det ikke just bør være et problem at finde god film.

2. Overvej også et besøg i biografen


Har du besluttet dig for, at du gerne vil se en film, men ikke har lyst til at lægge derhjemme i sofaen, så kan du i stedet vælge at tage en tur i biografen. Det er naturligvis en oplevelse, der minder meget om at være i teatret, hvorfor det helt afgjort også er et oplagt valg. Her kan du dog også sagtens risikere, at du ikke kan finde plads, hvilket ikke er noget, du skal tænke på, hvis du blot ser film hjemme i stuen i stedet for.

3. Du kan spille lidt PlayStation


Hvis du har en PlayStation stående i stuen, så er det oplagt, at den bliver brugt som kilde til underholdning, hvis det ikke er muligt at få plads i teatret. Et rigtig godt tip er, at du finder nogen, du kan spille sammen med, så du ikke blot slipper for at spille selv, men så du også kan kommunikere med dine medspillere og dermed også forbedre chancerne for at vinde. Det kræver dog, at ud har et headset, så find et godt udvalg af headsets til PlayStation 4 og køb ét.

4. Læn dig tilbage og nyd en god lydbog


Der er også mulighed for blot at læne dig tilbage og lytte til en god lydbog. I løbet af de seneste par år er der flere og flere, der har fået øjnene op for lydbøgerne, som gør det nemmere at finde tid til at ”læse” lidt i hverdagen. Derfor er det også en oplagt måde at underholde dig selv på, hvis det ikke var muligt for dig at finde plads i teatret. Det er også noget, der er ensbetydende med, at du kan slappe af samtidig med, da du kan lægge dig ned eller læne dig tilbage.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Lav din egen kaffe i bedste barista stil

Kaffe er indiskutabelt danskernes foretrukne varme drik, hvilket med andre ord betyder at vi danskere indtager en stor mængde kaffe i vores daglige virke. Fordi, hvem kan da fungere på arbejdspladsen uden at have fået sin morgen-, f...

Read More

3 tips til at få mest ud af teateroplevelsen

Som senmoderne menneske kan man let komme til at forsvinde ned i et sort hul af kedsomhed og hverdag, og på den måde vil man til sidste stå med følelsen af, at man har spildt hele sit liv på at skabe en hverdag, som man kan overskue. Dog er det vigti...

Read More

Nyd teaterforestillingen på uformel vis

Du drømmer måske om scenariet, hvor bøgetræerne bukker sig ind over en smal allé, hvor der er smarte cafeborde linet op på brosten. I mens nyder glade mennesker den sidste efterårssol med en kop kaffe og hyggeligt samvær. Et cafebord kan ikke helt ge...

Read More