3 spændende kulturrejser til 2018

10 måneder siden |  0 comments  |  Kultur

Er du på udkig efter en god rejse til 2018? Nogle af de bedste rejser at tage på, er rejser hvor du får mulighed for at lære en anderledes kultur at kende imens du rejser rundt i landet. Men hvilke steder er gode, hvis du gerne vil opleve en anden kultur? Det kan du læse om her, hvor vi kommer med vores bud på 3 spændende kulturrejser til 2018.


Frankrig


Den første destination, som du skal overveje, hvis du gerne vil på kulturrejse i 2018 er at tage til Frankrig. Frankrig tiltrækker hvert år mange turister fra rundt omkring i verden – og det er der flere forskellige grunde til.

Først og fremmest er Frankrig et af de lande, der byder på mange unikke muligheder for gode oplevelser. Frankrig har en spændende kultur, som kun opleves rigtig med en rejse til Frankrig. Du får den bedste mulighed for at opleve den franske kultur, hvis du søger væk fra de populæreste turiststeder og i stedet kommer ud de steder, hvor franskmændene befinder sig.

På en rejse til Frankrig får du mange andre gode muligheder for spændende oplevelser, ud over den spændende kultur. Det franske køkken er kendt for at servere lækre gastronomi og så er Frankrig et land med utroligt lækre vine, som bestemt også skal smages, når du rejser til Frankrig.

Når du tager til Frankrig kan du samtidig kombinere kulturrejsen med andre former for rejser. Du kan fx finde en god skidestination og tage på miniskiferie. Frankrig har mange fantastiske skisteder, hvor du kan få et par gode dage på pisterne. Du kan finde gode skiområder overalt i Frankrig og der er derfor gode muligheder uanset hvilken del af Frankrig du gerne vil besøge. Hvis du mangler inspiration til en god skidestination, kan du finde inspiration til fede skidestination på denne hjemmeside.


Indien


Destination nummer to, til en perfekt kulturrejse er Indien. Indien er på mange måder sit helt eget land, hvor du kan få mange fantastiske oplevelser. Du kan fx opleve buddhistiske klostre, flotte landsbyer og en tropisk jungle, når du tager vejen forbi Indien.

En af de største grunde til at Indien tiltrækker mange rejsende er de fantastiske templer, som du ikke finder lignende i andre lande. Her er Taj Mahal uden tvivl det mest populære tempel, som de fleste der har besøgt Indien har været forbi.

Men det er ikke kun templerne der gør Indien til et fantastisk land at besøge. Rundt omkring i Indien kan du finde små landsbyer med unikke historier. Du kan fx besøge Gangas-floden og landsbyen omkring der har en særlig betydning for hinduer.

Og så er den gamle bydel i hovedstaden Delhi også et fantastisk sted at besøge for dig, der genre vil opleve et andets land kultur og historie.

Indien er samtidig også et dyrevenligt land, så det er muligt at have dit kæledyr med på rejsen. Du kan fx finde mange hundevenlige hoteller i Goa, der er en delstat i det vestlige Indien. Så er det bare vigtigt at huske lidt mad til din hund, som fx Acana hundefoder, og så er I klar til en god rejse.


Peru


Den sidste destination, som er perfekt til en god kulturrejse er Peru. I Peru kan du opleve gamle byer med unikke historier eller tage ud og opleve den fantastiske natur, og Peru byder derfor på oplevelser for alle.

En af de mest populære seværdigheder i Peru er Machu Picchu der også er kendt som ”Den glemte inkaby”. Machu Picchu er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, som fortæller lidt om at det er et unikt historisk sted.

I Peru kan du også besøge den fantastiske Titicaca sø, der ligger op af den flotte by Puno. En anden flot landsby som uden tvivl er et besøg værd er byen Cuzco som ligger oppe i andesbjergene.

På en rejse til Peru er det kæmpe regnskovsområde Amazonas bestemt også et besøg værd, hvis du godt kan lide at se en unik natur.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan får du den ultimative teatertur til New York

New York er kendt for mange for mange ting – gode teatre er en af dem. Men hvordan kan man egentlig få den perfekte teatertur til New York? Det er selvfølgelig meget individuelt hvad en perfekt rejse er, men vi har alligevel fundet er par gode råd ti...

Read More

Få råd til flere teateroplevelser med disse 4 tips

Har du et lille budget, kan det være svært for dig at få råd til at komme i teatret. Det er ærgerligt, da det er en rigtig god mulighed for at få en anderledes kulturel oplevelse. Teatret kan fortælle historier på en helt anden måde, end film kan. De...

Read More

Praktiske og smukke møbler i nordisk design

Elsker du også at hygge i sofaen og have god plads til at flyde ud? Med en sovesofa fra Wegot er det muligt at være utrolig mange mennesker på den end normalt, hvis man udnytter pladsen korrekt. Da der typisk er chaiselong på sofaen er der allerede h...

Read More